Rend og hop med Oliver BOG

Rend og hop med Oliver BOG

Nu bevæger Rend og hop med Oliver også ind i bøgernes univers.

Vi har glædet os til at præsentere det seneste samarbejde, Team Rend og hop har været involveret i. 

Sammen med forlaget Høst og Søn, forfatter og tegner Tove Krebs Lange og Rend og hop med Oliver er der blevet skabt en indbundet oplæsningsbog med dejlige illustrationer i farver og gode historier, som fortæller om vores egern Oliver og hans familie samt om bevægelse i hverdagen; om at klatre i træer, cykle og lege, så hele kroppen bliver rørt. 

Køb bogen her hos os.
Vejl.pris er 169 kr. inkl. fragt, men til og med juli kører vi med et fremragende tilbud, hvor du kan købe oplæsningsbogen for kun 78 kr. inkl. fragt

Vi tilbyder tre købsmuligheder:


* Bestil og betal via KFUMs netløsning (med Dankort eller faktura): https://kfumid.nemtilmeld.dk/38/


* Du kan overføre beløbet til kontonr.: Reg.nr. 9873 - kontonr. 8730028378, og så sender vi bogen så snart beløbet er på kontoen. Send samtidig en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og angiv jeres kontaktoplysninger. 


* Send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med jeres EAN nr. og vi vil derefter sende en faktura, og bogen bliver afsendt, når beløbet er på kontoen. 

Har I spørgsmål til bogen, er I velkomne til at kontakte projektleder Sarah Pedersen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. 2684 7782.

torsdag, 29 september 2016