Bekymring i Bellinge Børnehus

Bekymring i Bellinge Børnehus

Jeg mødte op tirsdag formiddag i Bellinge Børnehus hos en engageret leder, som gerne ville have en introduktion til Rend og hop med Oliver materialet før vi skulle lege med børnene. Hun havde en vis bekymring om, hvorvidt materialet kunne indpasses i deres hverdag, eller om der var en forventning om, at institutionen brugte det på en bestemt måde.

Bellinge Børnehus går meget op i, at motorikken ikke kun skal være igangsatte og planlagte aktiviteter, men noget der er inkorporeret i hverdagen og noget børnene også selv gør. Jeg kunne fortælle, at arbejdet med Rend og hop med Oliver kan tilrettelægges lige som det passer. Som eksempel kan plakaterne hænges op, og på den måde inspirere børnene til at lave nogle af de øvelser, de tidligere er blevet præsenteret for. 

Efter en god snak om materialet og dets muligheder, fortsatte vi i institutionens nye motorikrum, og her blev der hoppet, balanceret og givet massage. Det var mit første børnehavebesøg i 2015, og det var helt bestemt en god start.

/ Sarah

onsdag, 11 februar 2015