Forløb og oplæg (1/2-3 år)

Forløb og oplæg (1/2-3 år)

Kan I også bruge et fagligt kompetenceløft med nye ideer, der integrerer motorisk udvikling i  dagligdagens rutiner?

Oliver og Ida er et tilbud til dagplejere og daginstitutioner, hvor vi gennem kurser, fysisk inspirationsmateriale og en masse eksempler kan åbne et univers med leg og bevægelse, der udvikler børns motoriske udvikling og samtidigt tager hensyn til personalets allerede travle hverdag.

Et forløb med Rend og Hop bliver tilpasset således, at det tager mindst mulig tid fra det pædagogiske personale og forældrene.

Møder med personalet og oplæg for forældrene bliver derfor, så vidt muligt, tilpasset, så det falder sammen med allerede eksisterende møder.

 

Forældremøde – 1-2 timer

Præsentation af Rend og Hop samt oplæg og diskussion om hvorfor motorik og bevægelse er vigtigt for børnenes udvikling.

Heldags kursus – 7 timer

Snak om hvorfor motorik og bevægelse overordnet er nødvendigt for børns udvikling, grundig teoretisk gennemgang af sanser og reflekser, hvordan motorisk træning kan integreres i hverdagen, teoretisk og værktøjer til hvordan man spotter børn med motoriske vanskeligheder og hvordan vi bedst hjælper dem, inspiration til udendørs aktiviteter med motoriske øjne, samt inspiration til forældresamarbejdet.

Legebesøg

En formiddag hvor udvalgte øvelser og lege fra materialet laves med børn og voksne. Mulighed for at se materialet anvendt i praksis i hverdagen.

Motorikpose

En pose med forskellige redskaber og inspiration til lege. Kan bruges til at sætte forældrene endnu mere i spil ift. at understøtte det pædagogiske personales arbejde med børnenes motorik. 1 pose passer til 1 stue i en institution.

Personalemøde/mini kursus – 2-3 timer

Snak om hvorfor motorik og bevægelse overordnet er nødvendigt for børns udvikling, grundig teoretisk gennemgang af sanser og reflekser, hvordan motorisk træning kan integreres i hverdagen, materialet i teori og praksis.

Skræddersyet forløb

Vi skræddersyr gerne et kursus eller forløb som passer til jer
Så ring endelig til vores kommunekonsulent Jesper Stræde, han er klar til at hjælpe jer
28 89 03 83 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.