Kursusforløb og oplæg (3-6 år)

Ønsker I et besøg fra vores idrætskonsulenter fra Rend og Hop, som kan undervise pædagogisk personale og forældre i motorik, krop og bevægelse med børn?

Vi tager udgangspunkt i evidensbaseret forskning, idrætskonsulenternes og det pædagogiske personales egne erfaringer. Ved hjælp af øvelser, dialog og involvering af alle voksne i børnenes dagligdag - altså også gerne forældre - prøver vi at massere mere bevægelse ind i dagligdagen ved at arbejde interesseret og praktisk med hinandens erfaringer, interesser, rutiner, vaner og bevægelseskultur 

 

Forældremøde – 1-2 timer

Præsentation af Rend og Hop samt oplæg og diskussion om hvorfor motorik og bevægelse er vigtigt for børnenes udvikling.

Heldags kursus – 7 timer

Snak om hvorfor motorik og bevægelse overordnet er nødvendigt for børns udvikling, grundig teoretisk gennemgang af sanser og reflekser, hvordan motorisk træning kan integreres i hverdagen, teoretisk og værktøjer til hvordan man spotter børn med motoriske vanskeligheder og hvordan vi bedst hjælper dem, inspiration til udendørs aktiviteter med motoriske øjne, samt inspiration til forældresamarbejdet.

Legebesøg

En formiddag hvor udvalgte øvelser og lege fra materialet laves med børn og voksne. Mulighed for at se materialet anvendt i praksis i hverdagen.

Motorikpose

En pose med forskellige redskaber og inspiration til lege. Kan bruges til at sætte forældrene endnu mere i spil ift. at understøtte det pædagogiske personales arbejde med børnenes motorik. 1 pose passer til 1 stue i en institution.

Personalemøde/mini kursus – 2-3 timer

Snak om hvorfor motorik og bevægelse overordnet er nødvendigt for børns udvikling, grundig teoretisk gennemgang af sanser og reflekser, hvordan motorisk træning kan integreres i hverdagen, materialet i teori og praksis.

Skræddersyet forløb

Vi skræddersyr gerne et kursus eller forløb som passer til jer
Så ring endelig til vores kommunekonsulent Jesper Stræde, han er klar til at hjælpe jer
28 89 03 83 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.