Aktivitetskort 5-8 år

kr. 259,00

Materialet er målrettet børnegruppen, der snart skal forlade børnehaven og begynde i skole og består af 29 lege og aktiviteter i 7 temaer.

Varenummer (SKU): Aktivitetskort Kategori:

Beskrivelse

Det er afgørende for børns sociale, personlige og faglige trivsel i skolestarten og det fremtidige skoleliv, at børnene oplever en god overgang fra dagtilbud til skole og SFO.

Forskning peger på, at bevægelse og motorisk træning styrker børns sociale, psykiske og kognitive funktioner, og derfor er det fundamentalt vigtigt, at daginstitutioner arbejder med bevægelse som en tilgang til skole – og læreparathed.

Materialet er målrettet børnegruppen, der snart skal forlade børnehaven og begynde i skole og består af 29 lege og aktiviteter i 7 temaer. Med afsæt i materialet kan du støtte og fremme børnenes motoriske udvikling og samtidig sætte fokus på børnenes selvrefleksion, selvkendskab og sociale relationer.

Det er inddelt i kategorier og hver leg er knyttet til et bogstav i alfabetet. Det giver en række muligheder for at skabe genkendelighed i overgangen fra dagtilbud til skole og SFO.